Eerste-keer-Noorwegen.reismee.nl

Dag 6

Dag 6 : Runde

20 / 07 : We zullen heel kort zijn vandaag want .

Frown
..........het regent al van gisterenavond zonder ophouden. T'is ne keer wat anders maar we laten de moed niet zakken. Van middag zijn we voor het eerst gaan uit eten op Noorse bodem. ' Kok Laks' of te wel gekookte zalm , het was heel lekker.Achteraf sloeg ik nog een babbeltje met een motorfeak ( bmw) uit Miami, hij was heel lovend over Noorwegen, ondanks de regen.We zitten momenteel lekker in de warmte op internet te kijken wat voor weer het zal worden de komende dagen.. Tegen de avond, als het tenminste droog blijft, zullen we weer langs de zelfde weg als gisteren omhoog gaan om terug de puffins te zien . Ik krijg er maar geen genoeg van , om al die gekke vogels te aanschouwen . Hier had ik graag toch enkele dagen langer willen blijven maar ja.... Ook de boottocht die je hier rond het eiland kunt meemaken om de vogels te aanschouwen doen we niet door het slechte weer. t'zal voor een volgende keer zijn. Morgen staat er één van de mooiste dagen op het programma wat sightseeing betreft . Mooie steden , mooie bergwegen en mooie uitzichten zullen ons deel zijn indien het weer het toelaat . Hopelijkmeer zon dan vandaag!!!!!
Wink
god dag ( 15.25u )